Werken bij de bouwverbeteraar van nu?

Anders dan anderen

Samen. Gebouw. Bewust.

B-invented vormt samen met B-smart, B-happy en B-too de B-group. Een viertal zusterbedrijven die hand in hand gaan om een gezamenlijk doel te bereiken.

B-invented is een ingenieursbureau met een aanpak die bij je moet passen. Wij doen het namelijk anders dan anderen. Ons doel is om het proces van jouw bouwproject te optimaliseren. We willen dit proces rechtlijnig maken en de loops zo klein mogelijk. Dit betekent dat we een knelpunt snel ontdekken en het makkelijk oplossen. Daarom stemmen we vanaf het begin onze ontwerpen en berekeningen af op jouw eigen wensen als opdrachtgever en de kenmerken van alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Doordat we die kennis en vakmensen vooraf bij elkaar brengen kunnen we het totale bouwproces optimaliseren. Zo verloopt de uiteindelijke realisatie soepel, zonder zorgen en met complete budgetbeheersing.

Zijn we de goedkoopste? In het begin niet. Want we doen ons uiterste best om al aan de voorkant veel zaken op elkaar af te stemmen. Dat kost tijd. Maar juist hierdoor garanderen we een slimme, efficiënte constructie en een soepele realisatie. Hiermee besparen we weer geld. Toch kiezen klanten ons niet vanwege de laagste prijs, maar vanwege onze procesmatige kijk op de bouw en onze gedrevenheid én kunde om elke dag het beste uit onszelf en de bouw te halen. Geloof jij hierin? Dan pas jij bij ons!

B-invented bestaat inmiddels ruim 10 jaar, heeft een overtuigende referentielijst, een goede klantwaardering, zelf ontwikkelde software en een warme band met de TU/e.

Ons doel is om het proces van ieder bouwproject te optimaliseren. 

Past dat bij jou?